Kavels

Kavels

Vrije kavels met karakter

In Waterfront de Veene vindt u 26 unieke vrije kavels. Elke kavel is anders en heeft een eigen karakter. Een deel van de kavels grenst direct aan het water, een ander deel ligt op slechts enkele stappen daar vandaan en profiteert van de nabijheid van het water. Zeker is dat u, welke kavel u ook kiest, bij Waterfront de Veene in alle rust kunt genieten van het landschap en de mooie omgeving.
  • Interactieve Kaart

Beschikbare Kavels

Kavels van 654 tot 1.292 m²

Alle kavels verschillen van elkaar wat betreft de ligging en de afmetingen. Zo variëren de kaveloppervlaktes van 654 tot 1.292 m². De ruimte die u per kavel voor bebouwing kunt gebruiken loopt uiteen van 258 tot een riante 488 m². Wilt u een grote tuin aan het water met een compact vrijstaand woonhuis of gaat u voor een luxe royale villa? In Waterfront de Veene vindt u de kavel die volledig aansluit bij uw wensen.

Beschikbare kavels

%

Verkochte kavels

Kavels

Beschikbare kavels

Uw eigen insteekhaven of aanlegplaats

Bij alle kavels kunt u met uw boot terecht. De kavels hebben een eigen insteekhaven of aanlegplaats: de kavels die direct aan het water liggen – de kavels 3 tot en met 22 – hebben een insteekhaven grenzend aan de tuin. De kavels 1, 2 en 23 tot en met 26 zijn indirect verbonden met het water: als eigenaar van één van deze kavels heeft u een eigen aanlegplaats in de gezamenlijke haven tegenover uw huis.

Insteekhaven

Aanlegplaats

Informatie

Realiseer hier uw eigen droomwoning

Wilt u uw droomhuis realiseren op één van de kavels van Waterfront de Veene? Binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden die voor dit plan op maat zijn gemaakt is er qua stijl en uitvoering van alles mogelijk. De makelaars vertellen u er graag uitgebreid over. De kavels zijn geschikt voor permanente bewoning. Zoekt u inspiratie? Kijkt u dan eens bij onze partners. Onze ervaringen met deze partijen zijn dermate goed, dat wij hen voor het ontwerp en/of de uitvoering van uw droomhuis van harte aanbevelen.