Omgeving

Waterfront de Veene

Nieuwe woonbuurt Waterfront de Veene

Waterfront de Veene is een unieke locatie in het Noord-Brabantse Veen met 26 vrije kavels. De kavels vormen met elkaar een schitterende nieuwe woonbuurt. De locatie is uniek, alleen al omdat u hier op één van de laatste plekken in Nederland de gelegenheid heeft te bouwen in de uiterwaarden, midden in de natuur en verbonden met open vaarwater. Maar ook omdat ú hier zelf bepaalt hoe u woont in uw droomwoning die u zelf laat ontwerpen en bouwen. Binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden kunt u hier écht alle kanten uit!

Rust en ruimte

De reistijd naar grote steden als Utrecht, ’s Hertogenbosch, Waalwijk en Breda is slechts 30 minuten. De woonbuurt ligt bovendien net buiten een dorpskern, dus scholen en winkels zijn niet ver weg. Het belangrijkste: het is wonen midden in de natuur, met eigen ruimte én buren. Kinderen hebben speelkameraden en tijdens afwezigheid blijven huizen niet verlaten achter. Tenslotte is een goede buur…

Plaatsen

Natuur

Informatie

Veelzijdig Dorp

Waterfront de Veene ligt in een rustige en natuurlijke omgeving, op slechts enkele minuten fietsen van de veelzijdige dorpskern van Veen. Een gebied waar ook prachtige, lange fietsroutes te maken zijn door de uitgestrekte natuur. In het dorp kunt u terecht voor alle dagelijkse boodschappen en vindt u bovendien enkele boetieks. Wilt u méér, bijvoorbeeld voor werk, studie, winkels of andere voorzieningen, dan is de stad nooit ver weg. De steden Den Bosch, Breda, Utrecht en Waalwijk zijn perfect te bereiken.

Informatie

Aan de Afgedamde Maas

Het dorp Veen staat onder meer bekend om zijn ligging aan de Afgedamde Maas. De ligging staat garant voor rust én voor mooie vergezichten in élk jaargetijde. Waterfront de Veene ligt aan een inham van de Afgedamde Maas en staat dus rechtstreeks in verbinding met het open vaarwater. Verschillende vaarwegen, natuurgebied de Biesbosch en stadjes als Heusden, Woudrichem en Gorinchem zijn via het water gemakkelijk te bereiken.

Informatie

Op de grens van Brabant en Gelderland

De Afgedamde Maas scheidt Noord-Brabant en Gelderland. Als u op de steiger staat en over het water uitkijkt, ziet u aan de overkant het Gelderse Aalst dan ook liggen. Met het pontje bent u zo aan de overkant om daar een fietstocht te maken langs de fraaie hallenhuisboerderijen en de historische kerken naar natuurgebied De Lieskampen.