Veen aan de Afgedamde Maas

Het dorp Veen staat onder meer bekend om zijn ligging aan de Afgedamde Maas. De ligging staat garant voor rust én voor mooie vergezichten in élk jaargetijde. Waterfront de Veene ligt aan een inham van de Afgedamde Maas en staat dus rechtstreeks in verbinding met het open vaarwater. Verschillende vaarwegen, natuurgebied de Biesbosch en stadjes als Heusden, Woudrichem en Gorinchem zijn via het water gemakkelijk te bereiken.

Veelzijdig dorp

Waterfront de Veene ligt in een rustige en natuurlijke omgeving, op slechts enkele minuten fietsen van de veelzijdige dorpskern van Veen. Een gebied waar ook prachtige, lange fietsroutes te maken zijn door de uitgestrekte natuur. In het dorp kunt u terecht voor alle dagelijkse boodschappen en vindt u bovendien enkele boetieks. Wilt u méér, bijvoorbeeld voor werk, studie, winkels of andere voorzieningen, dan is de stad nooit ver weg. De steden Den Bosch, Breda, Utrecht en Waalwijk zijn perfect te bereiken.

Op de grens van Brabant en Gelderland

De Afgedamde Maas scheidt Noord-Brabant en Gelderland. Als u op de steiger staat en over het water uitkijkt, ziet u aan de overkant het Gelderse Aalst dan ook liggen. Met het pontje bent u zo aan de overkant om daar een fietstocht te maken langs de fraaie hallenhuisboerderijen en de historische kerken naar natuurgebied De Lieskampen.

verrekijker-jongentje

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws