Over Waterfront de Veene

Informatie

Wonen

Wonen aan het water, in een villa die helemaal naar uw wensen en passend bij úw leefstijl wordt ontworpen. Uw boot in uw eigen insteekhaven en het open vaarwater van de Maas voor de deur. Dát is Waterfront de Veene. 26 unieke vrije kavels aan de Afgedamde Maas in Veen, provincie Noord-Brabant.

Natuurlijke omgeving

Bij open vaarwater

Inclusief eigen insteekhaven of aanlegplaats

Centrale ligging

Eigen woning ontwerp

Vrije kavels aan het water

Informatie

Verbonden door elementen

Wonen op Waterfront de Veene is een ongeëvenaarde beleving. Genieten aan het open water van de Afgedamde Maas, waar de afwisseling van seizoenen u dagelijks een nieuw uitzicht biedt. De ultieme combinatie tussen natuur, water en wonen draagt bij aan een eindeloze beleving. Beleving door het dagelijks fl uctuerende waterniveau, maar toch de zekerheid van droge voeten. Iedere kavel heeft zijn eigen kwaliteit. Prefereert u ruimte of juist het uitzicht of geniet u liever van beide? Wenst u een aanlegplaats of geeft u de voorkeur aan een insteekhaven welke is aangepast aan het formaat van uw vaartuig? Op Waterfront de Veene is de keuze geheel aan u, maatwerk staat aan de basis

Rust en ruimte

De reistijd naar grote steden als Utrecht, ’s Hertogenbosch, Waalwijk en Breda is slechts 30 minuten. De woonbuurt ligt bovendien net buiten een dorpskern, dus scholen en winkels zijn niet ver weg. Het belangrijkste: het is wonen midden in de natuur, met eigen ruimte én buren. Kinderen hebben speelkameraden en tijdens afwezigheid blijven huizen niet verlaten achter. Tenslotte is een goede buur…

Plaatsen

Natuur

Informatie

Bouwen op een buitendijkse locatie

Aan de afgedamde Maas, midden in een uiterwaard ligt Waterfront de Veene. En ja, als één van de laatste uiterwaarden in Nederland mag hier nog gebouwd worden. De nieuwe woonbuurt bestaat uit 26 kavels. Eromheen? Ruimte. 6 hectare waterrijke natuur is momenteel in de omgeving in aanleg.

Buitendijks bouwen met binnendijkse zekerheid!
Misschien zijn de frisse duik bij het recreatiestrand of een vaartochtje aanleiding voor natte voeten, maar bij hoge waterstanden blijft Waterfront de Veene droog. De waterkering in de Kromme Nol bij Wijk en Aalburg sluit bij een waterstand boven 3.50m NAP. De kavels liggen ruim boven dat niveau, op 4.00m NAP. Dat is buitendijks bouwen met binnendijkse zekerheid.

Informatie

En.. Vrijheid

De kavels hebben toegang tot open vaarwater, hetzij via een aanlegsteiger, hetzij via een eigen insteekhaven. Het ultieme gevoel van vrijheid: stap vanuit de thuishaven zo de boot in voor een fijne dag op het water.

De vrijheid gaat verder. De huizen in Waterfront de Veene zijn nog niet ontworpen. Er liggen slechts een aantal kaders om de bebouwing onderling en met de natuur een eenheid te laten vormen. Kortom, dé kans voor het perfecte huis op de perfecte plek om te wonen, werken en recreëren.