Wonen:

  • midden in de natuur
  • bij open vaarwater
  • in een huis met een eigen insteekhaven of aanlegsteiger
  • op 30 minuten van Utrecht, Breda, Waalwijk en ‘s Hertogenbosch
  • in een zelf ontworpen en gebouwde woning?

Dat kan in Waterfront de Veene!

Bouwen op een buitendijkse locatie

Aan de afgedamde Maas, midden in een uiterwaard ligt Waterfront de Veene. En ja, als één van de laatste uiterwaarden in Nederland mag hier nog gebouwd worden. De nieuwe woonbuurt bestaat uit 26 kavels. Eromheen? Ruimte. 6 hectare waterrijke natuur is momenteel in de omgeving in aanleg.

Een nieuw huis bij open vaarwater in de groene uiterwaarden van Brabant? Het kan nog!

Natte voeten?

Misschien zijn de frisse duik bij het recreatiestrand of een vaartochtje aanleiding voor natte voeten, maar bij hoge waterstanden blijft Waterfront de Veene droog. De waterkering in de Kromme Nol bij Wijk en Aalburg sluit bij een waterstand boven 3.50m NAP. De kavels liggen ruim boven dat niveau, op 4.00m NAP. Dat is buitendijks bouwen met binnendijkse zekerheid.

Afgelegen?

Rust en ruimte, betekent dat ook een afgelegen locatie?

Nee! De reistijd naar grote steden als Utrecht, ’s Hertogenbosch, Waalwijk en Breda is slechts 30 minuten. De woonbuurt ligt bovendien net buiten een dorpskern, dus scholen en winkels zijn niet ver weg. Het belangrijkste: het is wonen midden in de natuur, met eigen ruimte én buren. Kinderen hebben speelkameraden en tijdens afwezigheid blijven huizen niet verlaten achter. Tenslotte is een goede buur…

En… vrijheid!

De kavels hebben toegang tot open vaarwater, hetzij via een aanlegsteiger, hetzij via een eigen insteekhaven. Het ultieme gevoel van vrijheid: stap vanuit de thuishaven zo de boot in voor een fijne dag op het water.

De vrijheid gaat verder. De huizen in Waterfront de Veene zijn nog niet ontworpen. Er liggen slechts een aantal kaders om de bebouwing onderling en met de natuur een eenheid te laten vormen. Kortom, dé kans voor het perfecte huis op de perfecte plek om te wonen, werken en recreëren.

verrekijker-jongentje

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws